PUUR Ontwikkelen begeleidt individuen en teams in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling met als effect meer werkplezier en betere resultaten.

"Het is verbazend hoe Inge altijd weer de juiste vragen weet te stellen. Er is steeds een goede balans tussen zelf ervaren en objectieve theorie. Zonder te suggereren dat ze de wijsheid in pacht heeft of met oplossingen te komen, gaat Inge echt samen op zoek naar hoe verder te komen."

Saskia, Universitair Docent/ Landschapsarchitect

"Inge heeft een goed inlevingsvermogen, waardoor mijn coachingstraject bij haar zeer prettig verliep. Er was een goede mix van het blootleggen van pijnpunten en op gemak zijn bij elkaar. Dit heeft mij verder geholpen."

Eva, Trainee

Benieuwd wat PUUR Ontwikkelen voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Image not available

Adres

Blauwpijpstraat 27, Amsterdam

E-mail

Telefoon

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 - 507 362 67

Image not available
Image not available
Image not available

06 - 507 362 67

Benieuwd wat PUUR Ontwikkelen voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Wil jij meer uit jezelf of jouw team halen? Wil jij ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je deze optimaal kunt inzettten? Wil jij weten welke baan of werkomgeving bij je past? Wil jij meer balans tussen werk en privé? Wil jij de samenwerking in jouw team verbeteren? Herken jij je in één van deze vragen of heb je een andere vraag over jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling dan is PUUR Ontwikkelen misschien iets voor jou. Benieuwd wat PUUR Ontwikkelen voor jou kan betekenen neem dan gerust contact op. Ik ga graag samen met jou op zoek naar antwoorden!

handtekening inge bongers

Coaching

Coaching is een intensieve persoonlijke begeleiding met als doel het bevorderen en stimuleren van leer- en ontwikkelingsprocessen van individuen of teams.

Lees meer...

Training

Trainingen zijn gericht op het leren van nieuwe vaardigheden. Hierdoor neemt je persoonlijke effectiviteit toe met als gevolg meer plezier en voldoening in je werk.

Lees meer...

Interim HR

Heeft jouw organisatie behoefte aan HR advies en/ of tijdelijke ondersteuning? PUUR Ontwikkelen is beschikbaar voor Interim HR opdrachten.

Lees meer...